"Met mijn bedrijf wil ik bijdragen aan een gezonde ontwikkeling van mensen
en organisaties door verantwoordelijkheid te stimuleren voor het eigen leven en handelen. Ik geniet van werken met mensen die hart hebben voor hun werk en staan voor hun zaak."

Training

Heleen de Ruijter Ontwikkeling & Training geeft trainingen op maat bij bedrijven, opleidingsorganisaties, leergangen en trainingbureau's.

Expertise:


Trainingen zijn altijd een combinatie van theorie, ervaringsgerichte en fysieke oefeningen, reflectie en feedback. Zo is er aandacht voor hoofd, hart en handen. We werken met thema's als vertrouwen, feedback en feedforward en verantwoordelijkheid. Voor teamontwikkeling doet Heleen ook onderzoek met scans.

Ontwikkeling leergangen

Heleen ontwikkelt samen met opdrachtgevers en klanten management leergangen voor midden en hoger kader. De leergangen zijn gericht op integraal leren, bewustwording van onderliggende waarden en functioneel handelen. Haar aanpak is helder, inspirerend, persoonlijk en motiverend.

Expertise gebieden:


Intervisie

We bespreken gestructureerd cases met medewerkers van verschillende organisaties of afdelingen. Deelnemers reflecteren op hun professionele handelen, houding, gedrag, denk-patronen en persoonlijke waarden. Intervisie geeft inzicht in het effect van je eigen handelen en mogelijke alternatieven. De gestructureerde werkwijze zorgt voor diepgang en opbrengst voor iedereen. Er is veel aandacht voor veiligheid en vertrouwen in de groep.

T 030 25 17 331 | E contact@heleenderuijter.nl