Coaching

Met coaching gaan we aan de slag met je eigen (functionerings)vragen. We onderzoeken samen je belemmeringen en versterken jouw potentieel: je kwaliteiten, talenten, passie, bezieling en leiderschap. We vertalen deze inzichten naar concreet handelen in je eigen realiteit. In de coaching is natuurlijk ontwikkelen een belangrijk uitgangspunt.

Meer over natuurlijk ontwikkelen

Onderzoek met scans

We gebruiken ook interactieve, via internet toegankelijke scans. Deze geven inzicht in je eigen waarden, drijfveren en voorkeuren. Je kunt de scans gebruiken als startpunt van de coaching of om dingen te versnellen in het traject.

Meer over de scans bij onderzoek & advies

Onderwerpen coaching

Mensen komen met verschillende coachingsvragen:


Coaching persoonlijk leiderschap


Leiderschapsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling hangen sterk met elkaar samen: lig je op koers in je leven, leid jij je leven zoals je dat echt wilt en hoe stuur jij je omgeving aan?
Zelfzorg gaat vooraf aan het ontwikkelen van het veld om je heen. Steeds weer kiezen wat hieraan bijdraagt; goed voor jou, voor de ander en de situatie.

In de gesprekken werken we aan leiderschap vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren. De coaching is er op gericht dat jij het 'stuur' meer in eigen hand neemt, je beter voelt in je rol en je effectiviteit vergroot.

Locatie coaching

Het Notuleercentrum, Maliebaan 104, Utrecht. Een andere locatie is bespreekbaar.

T 030 25 17 331 | E contact@heleenderuijter.nl